Kameran takaa kameran viereen

Satoja kohtaamisia, tuhansia kuvia – puutarhurista tähtitieteilijään ja naisvangista presidenttiin – näin olen kokenut työni LEHTIKUVAAJANA vuosien varrella. Henkilökuvaajana olen aina arvostanut taianomaista hetkeä, joka syntyy valosta, läsnäolosta ja luottamuksesta kuvattavan ja kuvaajan välillä. Vaikka tie on nyt tuonut minut kameran takaa kameran viereen
kouluttajaksi ja työnohjaajaksi, teen edelleen henkilökuvauksia.

Omakuva - sata vuotta suomalaisena 2017 –näyttely syntyi elämänarvojen miettimisestä: mikä on arvokasta ja tärkeää elämässämme?

SAA KATSOA –näyttelyni rintasyöpää sairastavista naisista syntyi halusta tuoda näkymätön nähdyksi. Pidän aiheesta myös luentoja.

KATSEEN TAKANA –näyttelyn kysymys oli: Mitä sinä näet mitä minä en näe?

OMAKUVA – MINÄKUVAN olen kehittänyt oppimistapahtumaksi, jossa tutkimalla itseään kehittyy paremmin kuuntelemaan, palvelemaan ja johtamaan toisia. Luovuus lisääntyy, sillä omakuvassa ei suoriteta eikä vertailla. Lähtökohtana on arvostava asenne toiseen ihmiseen ja omaan itseen. Kyky antaa ja saada palautetta kehittyy. Valokuvan käyttö luovana välineenä tuo työhöni RATKAISUKESKEISENÄ TYÖNOHJAAJANA uuden ulottuvuuden ja erilaisen, inspiroivan näkökulman sekä yksilön että ryhmän hyödyksi.

Ota yhteyttä niin kerron lisää!